Kom tot de kern van jezelf

Er is meer tussen hemel en aarde, ga op zoek naar het antwoord.

Trainingen

Trainingen
bij Neelakanth

Diverse invloeden van de maatschappij kunnen de veroorzaker zijn van verstoringen die ontstaan in ons lichaam en geest.

Je wordt op deze wijze gedwongen de Bron en alle vormen van innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken. Met als gevolg dat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen.

Dit kan leiden tot angst, macht, onderdrukking en controle. Soms zijn er belemmerende overtuigingen, herinneringen, aangeleerde patronen.
Of zit er zelfs een trauma in de weg om je doel te bereiken.

Lees hier meer over de trainingen van Neelakanth:

Een positieve verandering

Door onze aandacht bewust te richten op de belemmerende gedachten – en gedragspatronen krijg je inzicht in de situatie.

De situatie wordt losgelaten en er ontstaat een positieve verandering. Zodat bewustzijn, inzicht, vrijheid van handelen en groei ontstaat in het hier en nu.

Tijdens bijvoorbeeld de 3-daagse “Mahatma Avatar van Synthese Practitioner” training is het mogelijk om deze geweldige transformatie te ondergaan. Door de energieën van de Mahatma te laten stromen ontvang je een boost om jou ware zelf te ontdekken. Het werkt transformerend op diverse problemen die wij in ons dagelijks leven kunnen ervaren.

Meld je aan voor een van de trainingen

Liever online kennismaken?

Maak kennis en stel je vragen via Zoom of Teams.
Plan hier je afspraak.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan de training. De energie waar we mee werken is elektromagnetisch van aard en dit kan een nadelig effect hebben. Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij de aanmelding. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze training is geen vervanging voor medische behandelingen.

Ik wil iets weten over of meld me aan voor:

Contact

energetischcentrum@neelakanth.eu
+31 6 34818778

Adres:
Noordse Bosje 41b,
1211 BD Hilversum

 

Neelakanth Energetisch Centrum