even voorstellen

Annemarie
van der Meulen

Over mij

Op zoek naar verandering

Er zijn momenten waarop ik het gevoel heb dat er méér is en dat er meer mogelijk is.

Het ene moment voel ik me op vleugels gedragen en het volgende moment weer helemaal los van dit alles. Geen vleugels, geen begeleiding. Alle zonnige momenten hebben óók schaduwkanten. Dat is wat ik voel en ervaar. Ik hou van ‘net even anders’ dan ‘normaal’.

Altijd ben ik opzoek naar verandering. Naar een manier hoe het nóg leuker kan. Vandaar dat het voor mij een uitdaging is om een bepaalde “standaard” te ontwikkelen. Met betrekking tot de drive die ik heb naar “ANDERS”. Iets neerzetten iets bedenken net even anders dan wat er momenteel leeft of aanwezig is.

Door op onderzoek uit te gaan maakte ik kennis met verschillende energieën die door mijzelf stromen. Energieën die wij allemaal kunnen faciliteren!

Wat betekent Neelakanth?

De Indian IJsvogel heet ‘Neelakanth’. 

Wanneer je werkt met energieën dan denk je direct aan Nepal en India vanwege de cultuur. Dat is de reden dat ik naar een Hindoestaanse vertaling heb gezocht voor IJsvogel. De ijsvogel staat symbool voor voorspoed, het zonlicht, loyaliteit en doelgerichtheid. In de kunst draagt hij de symbolische waarde van zuiverheid.

Waar ik van hou

Natuurlijk zijn er nog meer dingen in het leven waar ik heel blij van wordt. Met als basis: kwaliteit gaat boven kwantiteit. Dit heeft betrekking op eigenlijk alles. Van voeding tot en met inrichten van een huis.

Dit resulteert dan ook makkelijk in het feit dat ik bepaalde acties op een zijspoor kan parkeren tot een beter moment. Een klein voorbeeld: als er een feestje of succesmoment gevierd wordt dan haal ik de traktatie bij de banketbakker of een patisserie.

Zeilen is een van mijn ontspanningsmomenten, super om met elementen van water en lucht van punt A naar punt B te komen.

En natuurlijk mijn honden ‘Warre’s’ en ‘Riva’. Twee langhaar Weimaraners die mij regelmatig een spiegel kunnen voorhouden. De “oh ja momenten” die ik kan hebben, zijn aanwezig en daar mag ik wat mee doen om mijn verdieping in te gaan.

Contact

energetischcentrum@neelakanth.eu
+31 6 34818778

Adres:
Noordse Bosje 41b,
1211 BD Hilversum

 

Neelakanth Energetisch Centrum