Healings

een energetische behandeling die ontspannend werkt
en blokkades laat loskomen.

Healings

blokkades komen los

Een energetische behandeling

Healing is een oude wetenschap en kunst. Door het toepassen van levensenergie wordt het fysieke lichaam hersteld. Healing is een energie, een helend vermogen in uzelf die wordt geactiveerd. De heling kan plaatsvinden door me op uw energie af te stemmen, via mijn handen zal de energie worden geactiveerd.

Het heelt het lichaam en energielichaam met diverse klachten. Zoals hoofdpijn, zwaarmoedig gevoel en depressie. Maar ook lichamelijke klachten kunnen worden verminderd en herstelt. Het fysieke lichaam en het energielichaam werken continue samen. Deze samenwerking is zo intens dat alles wat in het ene lichaam gebeurt, een effect heeft in het andere lichaam.

Dit heeft als gevolg dat als je een wondje ergens op je lichaam hebt, er op de corresponderende plaats in het energielichaam energie gaat lekken. Andersom kan er ook een reactie plaatsvinden. Stel dat er ergens een onbalans aan energie is in het energielichaam, dan kan op die plaats in het fysieke lichaam een pijn of een andere klacht ontstaan.

We faciliteren diverse energieën, zoals:

MAHATMA DE AVATAR VAN SYNTHESE
(30 min € 42,50)

De Mahatma energie betekent letterlijk “Grote Ziel” en komt rechtstreeks van de Bron, de Divine en bevat alle kleuren/stralen van de regenboogbrug. Dit staat ook bekend als het collectief bewustzijn van de opgestegen meesters en de Bron. Met deze energiestroom komen de eigenschappen van de stralen in je systeem waardoor je dieper persoonlijke en spirituele processen in gaat. Een voorbeeld: Reiki vertegenwoordigd 1 straal en is 1 klein onderdeel van de Bron.

De Mahatma vertegenwoordigt een groepsbewustzijn dat alle 352 bestaanslagen belichaamt oftewel alle kleuren van het totale spectrum. De Mahatma is geen systeem maar een ascensie energie die sinds het begin der tijden bestaat. We leven in een nieuwe tijd en hebben toegang gekregen tot de volledige bron. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

GOLD HEALING
(60 min € 65,00)

Het gouden licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve en laat het duister oplossen door haar gouden licht te stralen. De Gold Healing werkt heel sterk op het emotionele en psychische vlak van de mens. Het heeft als eigenschap de sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressies uit personen te bannen. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.

Gold Healing werkt ook heel goed bij het behandelen van kinderen. Vooral kinderen die energetisch niet in balans zijn, gevoelig zijn en psychische klachten hebben, hierdoor stress ondervinden en angstig zijn hebben veel baat bij de Gold Healing. Kinderen met ADHD en kenmerken binnen het autisme-spectrum-stoornis reageren ook goed op een Gold Healing. De energie geeft de nodige ontspanning en rust. Om een nog beter resultaat te krijgen is het aan te raden om de rest van het gezin ook mee te behandelen. Dit zorg voor balans, rust en ontspanning binnen het gezin, waardoor er heling kan plaatsvinden.

RASTER HEALING
(60 min € 65,00)

Het herstellen van de Goddelijke Blauwdruk
De Universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum, alles wat is, komt voort uit de Bron. Rond je auraveld is er een geometrisch structuur, deze is verbonden aan een energetisch netwerk dat om de aarde heen ligt het zogenoemde Axiatonale lijnen of Raster energie.

In het Universum bevinden zich ook energetische lijnen, dit wordt de Galaxitonale lijnen genoemd, deze lijnen vormen ook een raster; deze beiden rasters zijn verbonden met elkaar.

Wij zijn ook verbonden met deze Axiatonale en Galaxitonale lijnen. Dit raster vormt een blauwdruk die de verbinding met ons Hogere Zelf (I AM Presence) en innerlijke leiding van de Universele Bron en de Kosmos is. Ons individuele bewustzijn is niet afgescheiden van het universele bewustzijn van de Bron, daarom is ieder mens uniek en een spiritueel goddelijke wezen.

Door allerlei invloeden van de maatschappij in ons leven kunnen er verstoringen ontstaan in ons lichaam en geest. Je wordt gedwongen de Bron en alle vormen van je innerlijke autoriteit buiten jezelf te zoeken, met als gevolg dat je afhankelijk wordt van wat anderen vinden, zeggen of doen, wat leidt tot angst, macht, onderdrukking en controle. Iets wat we nog steeds om ons heen zien gebeuren; met andere woorden je originele Goddelijke blauwdruk die laat zien wat jouw ware essentie is, is verstoord geraakt.

Er zijn energetische blokkades (stempels) op ons blauwdruk gezet die ervoor zorgen dat we niet in ons Ware zelf kunnen gaan staan. Terwijl het juist de bedoeling is dat we onze volledige potenties mogen gaan benutten.

Door het faciliteren van de Rasterenergie die een hoge trillingsfrequentie heeft, kunnen stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden, waardoor je als het ware opnieuw herbedraad wordt. Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in het mentale, het emotionele en het fysieke lichaam. Het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd. Je aura wordt hierdoor hersteld en karmische belasting die je nu los mag laten, verdwijnt. Je originele Goddelijke blauwdruk wordt hersteld. Dit leidt tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk.

Liever online kennismaken?

Maak kennis en stel je vragen via Zoom of Teams.
Plan hier je afspraak.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan de healing. De energie waar we mee werken is elektromagnetisch van aard en dit kan een nadelig effect hebben. Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij de aanmelding. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de healing worden ontzegd. Deze healing is geen vervanging voor medische behandelingen.

Liever online kennismaken?

Maak kennis en stel je vragen via Zoom of Teams. Plan hier je afspraak.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan de healing. De energie waar we mee werken is elektromagnetisch van aard en dit kan een nadelig effect hebben. Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij de aanmelding. Deze informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de healing worden ontzegd. Deze healing is geen vervanging voor medische behandelingen.

Contact

energetischcentrum@neelakanth.eu
+31 6 34818778

Adres:
Noordse Bosje 41b,
1211 BD Hilversum

 

Neelakanth Energetisch Centrum