Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

De Mahatma Coach & Trainers organiseren de zeer waardevolle terugkomdagen voor de Mahatma Practitioner en de O.C. Academy studenten van de Mahatma Master. Deze terugkomdagen bestaan altijd uit een dagdeel en zijn een mega grote ondersteuning om met het geleerde aan de slag te gaan, het energiewerk eigen te maken en de stof verder te integreren. Het is namelijk niet niks wat er allemaal gebeurt en verschuift in zo’n 3 daagse Mahatma training!

Een terugkomdag begint altijd met een uitgebreide clearing zodat jouw systeem weer de nodige opschoning en boost krijgt. Vandaaruit werkt de Mahatma Coach & Trainer™ verder volgens een schema zodat teachings en praktijkwerk aan bod komen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Het doel is jouw energie hoog te houden en dat jij verder kan met hetgeen in de training is behandeld.

Heb jij de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner of Master training gedaan en wil jij graag het energiewerk onder begeleiding in praktijk brengen en in contact komen met gelijkgestemden? Voel je welkom en meld je aan door even contact op te nemen met mij.

Uiteraard zijn deze terugkomdagen alleen toegankelijk wanneer eerst de bijbehorende training is afgerond. Deze terugkomdag is voor de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner.

 

Contact

energetischcentrum@neelakanth.eu
+31 6 34818778

Adres:
Noordse Bosje 41b,
1211 BD Hilversum

 

Neelakanth Energetisch Centrum